Alumn

Uppsala Internationella Gitarrfestival - exklusivt erbjudande till medlemmar i Uppsala universitets alumnnätverk

I samarbete med Uppsala Internationella Gitarrfestival kan vi erbjuda medlemmar i Uppsala universitets alumnnätverk 20% rabatt vid köp av biljetter till fem exklusiva konserter med artister i yppersta världsklass. Antalet biljetter är begränsat och först till kvarn gäller. Erbjudandet gäller som längst till och med 20 september.

Alla musik- och gitarrvänner välkomnas till en ny spännande upplaga av Internationella Gitarrfestivalen 11 till 15 oktober! Festivalen utlovar som vanligt musikupplevelser utöver det vanliga!
Missa inte heller fotoutställningen av Pattie Boyd, framgångsrik fotograf och fotomodell som inspirerade till flera av The Beatles och Eric Claptons största hits- Pattie Boyd delar med sig av sin privata fotosamling och sin berättelse om ett liv med världsstjärnor och ikoniska musiker under 60- och 70-talen. Hon är även känd för sina giftermål med George Harrison och Eric Clapton. Utställningen är öppen 12 september till 18 oktober på Uppsala Konsert och Kongress.

Erbjudandet gäller följande konserter:

Fredag 13 oktober

Klockan 18.00, Igor Presnyakov

Klockan 21.00, Brasiliansk Afton - Marco Pereira & Miriam Aida

Lördag 14 oktober

Klockan 16.30, Edin Karamazov, Leo Brouwer & Indrakvartetten

Klockan 19.30, Los Angeles Guitar Quartet

Söndag 15 oktober

Klockan 19.00, Robert ”Robi” Svärd Flamenco & gäster

Som medlem i Uppsala universitets alumnnärverk kan du ta del av erbjudandet genom att logga in i Alumnnätverket. Logga in här

Hela festivalprogrammet och mer information om konserterna: www.uppsalagitarrfestival.se

Uppsala Internationella Gitarrfestival - exklusivt erbjudande till medlemmar i Uppsala universitets alumnnätverk