Dietetics and Clinical Nutrition III: Internal Medicine, Cancer, Enteral and Parenteral Nutrition
7.5 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK028
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Mahan, L. Kathleen; Escott-Stump, Sylvia; Raymond, Janice, Krause's food & the nutrition care process., 13. ed., St. Louis, Mo., Elsevier/Saunders, cop. 2012Compulsory
- Henriksson, Olle; Lennermark, Ingalill, Värt att veta om vätskebalans: lärobok om vatten-, elektrolyt och syra-basbalans, 4. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2012
- Dahlström, Ulf; Kechagias, Stergios; Stenke, Leif, Internmedicin, 5., [omarb.] uppl., Stockholm, Liber, 2011Compulsory
- Internationell dietetik & nutritionsterminologi: introduktion, termer och definitioner, Göteborg, Dietisternas riksförbund (DRF), 2011
- Svensk författningssamling
Main group 2
- Sobotka, Lubos (ed), Basics in Clinical Nutrition, 3 ed., 2004, Espen
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 2., rev. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2008
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, 2., [rev.] uppl., Malmö, Liber, 2011
* Compulsory
Syllabus
- Syllabus valid from Autumn 2015
- Syllabus valid from Autumn 2014
- Syllabus valid from Autumn 2013, version 2
- Syllabus valid from Autumn 2013, version 1
- Syllabus valid from Autumn 2012
- Syllabus valid from Spring 2010, version 3
- Syllabus valid from Spring 2010, version 2
- Syllabus valid from Spring 2010, version 1