Food Science
15 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK060
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Jonsson, Lena et al., Livsmedelsvetenskap, 1 uppl., Studentlitteratur, 2007Compulsory
- Thougaard, Herluf; Varlund, Verner; Møller Madsen, René, Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer, 2., uppdaterade och utök. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2007Compulsory
- Eliasson, Annika, Kvantitativ metod från början, 2., uppdaterade uppl., Lund, Studentlitteratur, 2010Compulsory
- Gustafsson, Inga-Britt, Sensorik och marknadsföring, 1. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2014Compulsory
Main group 2
- Kooperativa förbundet; Ica provkök, Mått för mat: mått, vikt, tid och temperatur vid matlagning: provköken förklarar., 4., omarb. uppl. / [teckningar: Louise Öquist], Västerås, Ica, 2000
- Risvik, Einar, Sensorik metoder, Tecator AB, 1985Compulsory
- Abrahamsson, Lillemor; Andersson, Agneta; Nilsson, Gerd, Näringslära för högskolan, 6. uppl., Liber, 2013Compulsory
Main group 3
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 2., rev. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2008
* Compulsory