Psychology for Dietitians A I
15 credits
Reading list, Bachelor's level, 2PS305
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Capaldi, Elizabeth D., Why we eat what we eat: the psychology of eating., Washington, American Psychological Association, 1996
- Cooper, Z.; Fairburn, C. G.; Hawker, D. M., Cognitive-behavioral treatment of obesity: a clinician's guide, New York, The Guilford Press, 2003
- Ottosson, Jan-Otto, Patient - läkarrelationen: läkekonst på vetenskaplig grund., Stockholm, Natur och kultur i samarbete med Statens beredning för utvärdering av medicinsk metodik (SBU), and)
- Passer, M. et al., Psychology: the science of mind and behaviour, senaste uppl. av European ed., London, McGraw-Hill
- Ramnerö, J.; Törneke, N., Beteendets ABC: En introduktion till behavioristisk psykoterapi, Lund, Studentlitteratur, 2006
- Rautalinko, Erik, Samtalsfärdigheter -stöd, vägledning och ledarskap., Stockholm, Liber, 2007