Foodservice and Food Production
15 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK057
Main group 1
- Bra mat i förskolan: råd för förskola och familjedaghem, Uppsala, Livsmedelsverket, cop. 2007
- Bra mat i skolan: råd för förskoleklass, grundskola, gymnasieskola och fritidshem, Uppsala, Livsmedelsverket, 2007
- Bryman, Alan; Nilsson, Björn, Samhällsvetenskapliga metoder, 1. uppl., Malmö, Liber ekonomi, 2002
- Lantz, Ulla; De Jong, Birgitta Skierus; Johansson, Sara-Mari, Handbok för säker mat inom vård, skola och omsorg: branschriktlinje för god hygienpraxis och för tillämpning av HACCP-principerna enligt förordning (EG) nr 852, Stockholm, Kommentus, 2009
- Mat och näring för sjuka inom vård och omsorg., Uppsala, Statens livsmedelsverk, 2003 (Ödeshög, 2003
- Spears, Marian C., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, 6th ed., New Jersey, Pearson Prentice Hall, 2007
- Yngve, Håkan, Mat för många: goda råd för utvecklingen av måltidsverksamheten, Stockholm, Sveriges kommuner och landsting, 2006