Fotobok om Carolina Rediviva till julpris

29 november 2019

uppslag och omslag ur boken Carolina Rediviva

I samband med återinvigningen av Carolina Rediviva utkom boken Carolina Rediviva – Själens läkehus. Universitetsbibliotekets fotograf Magnus Hjalmarsson har under några år dokumenterat renoveringen och verksamheten vid Carolina Rediviva. Resultatet är en vacker fotobok, med citat ur litteraturen som ger glimtar av hur byggnaden och verksamheten uppfattats av författare och betraktare genom åren.

Boken finns under december att köpa till specialpris för 199 kronor i butiken på Carolina Rediviva. Om du är anställd eller student vid Uppsala universitet och visar upp ditt passerkort i butiken på Carolina så får du köpa boken för 169 kr.

Bokfakta:

Carolina Rediviva – Själens läkehus. Uppsala universitetsbibliotek: Scripta Minora 22, 2019. 128 sidor. Specialpris för anställda under december 2019: 199/169 kr.
Fotografi: Magnus Hjalmarsson
Formgivning: Martin Högvall