Examensarbete C

15 hp

Kursplan, Grundnivå, 2HK022

Det finns en senare version av kursplanen.
Kod
2HK022
Utbildningsnivå
Grundnivå
Huvudområde(n) med fördjupning
Kostvetenskap G2E
Betygsskala
Underkänd (U), godkänd (G), väl godkänd (VG)
Fastställd av
Institutionsstyrelsen vid institutionen för kostvetenskap, 10 september 2008
Ansvarig institution
Institutionen för kostvetenskap

Behörighetskrav

Med godkänt resultat ha genomgått Kostvetenskap A (30 hp) och Kostvetenskap B (30 hp) samt genomgått Kostvetenskap C: kostsociologi (7,5 hp) och Kostvetenskap C: vetenskapliga metoder (7,5 hp). Alternativt med godkänt resultat genomgått Hem- och konsumentkunskap A (30 hp) och Hem- och konsumentkunskap B (30 hp) samt genomgått Hem- och konsumentkunskap C (15 hp).

FÖLJ UPPSALA UNIVERSITET PÅ

facebook
instagram
twitter
youtube
linkedin