Kostvetenskap C: Kostsociologi
7,5 hp
Litteraturlista, Grundnivå, 2HK053
Det finns en senare version av litteraturlistan.
Kurslitteratur
- Fieldhouse, Paul, Food and nutrition: customs and culture, 2. ed., London, Stanley Thornes, 1998
- Jansson, Sören, Maten och det sociala samspelet: etnologiska perspektiv på matvanor, Stockholm, Utbildningsradion, 1993 (Boken distribueras som fil via Studentportalen.)
- Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver, København, Munksgaard, 2003
Övrigt
Dessutom tillkommer vetenskapliga rapporter och artiklar.
Kursplan
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2022
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2020, version 2
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2020, version 1
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2019
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2018
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2016, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2013, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 2
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2012, version 1
- Kursplan giltig från och med höstterminen 2010
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2010
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2009
- Kursplan giltig från och med vårterminen 2008