Foodservice
15 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK062
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Bra måltider i förskolan, Livsmedelsverket, 2016, Bra måltider i förskolanCompulsory
- Gregoire, Mary B., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, Ninth edition., Boston, Pearson, 2016Compulsory
- Bra måltider inom äldreomsorgen, Livsmedelsverket, 2018, https:/
/ www.livsmedelsverket.se/ globalassets/ publikationsdatabas/ broschyrer/ broschyr_maltider_aldreomsorg.pdf - Bra måltider i skolan, Livsmedelsverket, 2019, https:/
/ www.livsmedelsverket.se/ globalassets/ publikationsdatabas/ broschyrer/ bra-maltider-i-skolan.pdf - Att förebygga och behandla undernäring, Socialstyrelsen, 2019, https:/
/ www.socialstyrelsen.se/ globalassets/ sharepoint-dokument/ artikelkatalog/ kunskapsstod/ 2020-4-6716.pdf - Branschriktlinjer för offentlig säkerhet, Sveriges Kommuner och Landsting, http:/
/ offentligsakermat.se/
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 3., [rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016
- Faxén Irving, Gerd; Karlström, Brita; Rothenberg, Elisabet, Geriatrisk nutrition, 2., [rev.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2016
- Bryman, Alan, Samhällsvetenskapliga metoder, Upplaga 3, Stockholm, Liber, [2018]
* Compulsory
Syllabus
- Syllabus valid from Spring 2020, version 2
- Syllabus valid from Spring 2020, version 1
- Syllabus valid from Spring 2019, version 2
- Syllabus valid from Spring 2019, version 1
- Syllabus valid from Autumn 2016
- Syllabus valid from Autumn 2015
- Syllabus valid from Autumn 2013, version 3
- Syllabus valid from Autumn 2013, version 2
- Syllabus valid from Autumn 2013, version 1