Practice Placement Learning in Foodservice
15 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK029
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Arbetsmiljölagen med kommentarer i lydelse från den 1 juli 2005, [Ny utg.], Solna, Arbetsmiljöverket, 2005
- Arbetstidslagen: i lydelse den 1 juli 2005: kommentar och författningar, 2., [omarb.] uppl., Stockholm, Norstedts juridik, 2005
- Grönroos, Christian, Service management och marknadsföring: kundorienterat ledarskap i servicekonkurrensen, 2. uppl., Malmö, Liber, 2008
- Mossboda, Britt-Mari; Peterson, Mikael; Rönnholm, Inga, Att vara chef och ledare: dina verktyg för praktiskt ledarskap, 4. uppl., Stockholm, Ekerlid, 2005
- Rubenowitz, Sigvard, Organisationspsykologi och ledarskap, 3., [omarb.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2004
- Spears, Marian C., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, 6th ed., New Jersey, Pearson Prentice Hall, 2007
Syllabus
- Syllabus valid from Autumn 2018, version 2
- Syllabus valid from Autumn 2018, version 1
- Syllabus valid from Autumn 2016
- Syllabus valid from Spring 2013
- Syllabus valid from Spring 2012
- Syllabus valid from Autumn 2011
- Syllabus valid from Spring 2011
- Syllabus valid from Autumn 2010
- Syllabus valid from Autumn 2009