Practice Placement Learning in Foodservice
15 credits
Reading list, Bachelor's level, 2HK029
A revised version of the reading list is available.
Main group 1
- Arbetsmiljölagen med kommentarer i lydelse från den 1 juli 2005, [Ny utg.], Solna, Arbetsmiljöverket, 2005
- Arbetstidslagen: i lydelse den 1 juli 2005: kommentar och författningar, 2., [omarb.] uppl., Stockholm, Norstedts juridik, 2005
- Gregoire, Mary B., Foodservice organizations: a managerial and systems approach, 7 uppl., Upper Saddle River, Prentice Hall, cop. 2010
- Grönroos, Christian, Service management och marknadsföring: kundorienterat ledarskap i servicekonkurrensen, 2. uppl., Malmö, Liber, 2008
- Rubenowitz, Sigvard, Organisationspsykologi och ledarskap, 3., [omarb.] uppl., Lund, Studentlitteratur, 2004
Main group 2
- Backman, Jarl, Rapporter och uppsatser, 2., rev. uppl., Lund, Studentlitteratur, 2008
Syllabus
- Syllabus valid from Autumn 2018, version 2
- Syllabus valid from Autumn 2018, version 1
- Syllabus valid from Autumn 2016
- Syllabus valid from Spring 2013
- Syllabus valid from Spring 2012
- Syllabus valid from Autumn 2011
- Syllabus valid from Spring 2011
- Syllabus valid from Autumn 2010
- Syllabus valid from Autumn 2009